Як приготувати картопляні крокети “Груші”?

One thought
  1. ariellis сказав:

    Для приготування крокетів потрібно відварити картоплю і зробивши з нього пюре додати в нього мускатного горіха.

    Цибулина дрібно нарізається і обсмажується на олії до золотистого кольору.Потім беремо миску і в ній з’єднуємо і перемішуємо картопляне пюре,смажену цибулю,горіхи і яйце,яке попередньо збивається.

    Потім з готової маси ліпимо кульки у формі груш і виклавши їх на деко ставимо в холодильник на одну годину,щоб добре закріпилася форма.

    Смажать їх у духовці при температурі 180 градусів на деку,який потрібно змастити маслом..

    крокет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *