Салат Мімоза. Скільки рецептів приготування? Який самий смачний?

Відповідей: 2
  1. tokvladimir [20.8 K] сказав:

    Рецептів приготування дуже багато.Але найбільше мені подобається один.1 шар – червона відварна риба(100 г), 2 шар – відварна натерта морква(100 г),3 шар-нарізані жовтки з 4 яєць,4 шар – варена картопля нарізана (100 р.),5 шар – дрібно нарізаний зелений лук,6 шар – білки 4 яєць.Зверху посипати зеленим кропом.Кожний шар слід промазати майонезом.Я взяла і трохи змінила традиційну “Мімозу”.Жовтки на верхній шар я змінила на білки.Так, мені здається,смачніше.

  2. eva-z6 [8.4 K] сказав:

    У нашій родині улюблений варіант це з подкапченой скумбрією і маринованою цибулею (цибулю заливається окропом і додається пару ложок яблучного оцту). Іноді я на рибу зверху викладаю мариновані опеньки або смажені шампіньйони. Але це на любителя т. к. в нашій великій родині якщо збираємося на свята то деякі гриби не люблять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *